Varstvo osebnih podatkov

Politika zasebnosti

Namen politike zasebnosti je seznanitev kupcev, potencialnih kupcev in obiskovalcev spletne strani www.niko.si z nameni in podlago obdelave osebnih podatkov s strani družbe NIKO, d.o.o., Otoki 16, 4228 Železniki, Slovenija (v nadaljevanju: NIKO, d.o.o. ali ponudnik ali upravljalec osebnih podatkov).

Ta politika zasebnosti se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni, brez predhodnega opozorila ali obvestila. Vse spremembe in dopolnitve pravilniko so objavljene na tej spletni strani. Z uporabo spletnih strani www.niko.si uporabnik soglaša s spremembami in dopolnitvami.

Zbiranje, obdelava in uporaba osebnih podatkov

Družba NIKO, d.o.o. zbira in obdeluje naslednje posredovane osebne podatke:

  • • Podatki posredovani preko e-poštnega kontaktnega obrazca: ime, priimek, e-poštni naslov, podatki o podjetju, morebitni drugi podatki posredovani v vsebini sporočila.
  • • Ti podatki se obdelujejo za zagotavljanje naših spletnih storitev, vključno z obrazci, ki se uporabljajo za stik z nami glede izdelkov in storitev, katere ponujamo.

Načeloma se vaši osebni podatki posredujejo drugim upravljavcem samo, če je to potrebno za izpolnjevanje pogodbe ali če imamo mi ali tretja oseba upravičen interes za prenos podatkov. Poleg tega se lahko podatki prenesejo na druge upravljavce, če smo to dolžni storiti zaradi zakonskih predpisov, ali izvršljivih upravnih, ali sodnih odredb.

Trajanje hrambe podatkov

Praviloma hranimo vaše podatke toliko časa, kolikor je potrebno za izvedbo naših spletnih storitev in za odgovore na vaše poizvedbe ali dokler imamo legitimen interes za shranjevanje podatkov. V vseh drugih primerih vaše osebne podatke izbrišemo z izjemo podatkov, ki jih moramo hraniti za izpolnjevanje pravnih obveznosti (na primer zaradi obdobij hrambe v skladu z davčnimi in komercialnimi kodami smo dolžni hraniti dokumente, kot so pogodbe in računi za določeno obdobje).

Piškotki na spletni strani www.niko.si

Spletna stran družbe NIKO, d.o.o., s pomočjo piškotkov zbira podatke o uporabi splete strani, predvsem statistične podatke, katere strani so največkrat obiskane, koliko obiskovalcev dnevno obišče te strani, katere vsebine zanimajo obiskovalce in koliko časa obiskovalci ostanejo na posamezni strani (Google Analytics). Ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov, podatki se anonimizirajo (tudi Google piškotki). Družba podatke o obiskanosti www.niko.si uporablja za lastne potrebe.

Kakršnekoli podatke, ki jih bo družba NIKO d.o.o. pridobila na kakršenkoli način preko spletnih strani, so namenjeni izključno za komercialno rabo družbe in jih bo družba varovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001) in Obligacijskem zakoniku.

Družba osebnih podatkov uporabnikov ne bo posredovala nobeni drugi, fizični ali pravni, osebi.

Kaj so piškotki?

So kratke besedilne datoteke katere spletna stran shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik. Shranjevanje piškotkov lahko po želji omejite ali onemogočite. Piškotki so časovno omejeni.

Nujno potrebni piškotki za delovanje spletnega mesta.

So nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), piškotek omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi.
Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.
Napredna spletna analitika nam omogoča, da spremljamo uporabo spletne strani ter jo tako izboljšujemo in nadgrajujemo.

Seznam piškotkov
 ime piškotka   opis   trajanje 
 00e3a002e40aff20f407d1ba0b1e4bab   izbira jezikovne variante   trajanje seje 
 9d0bdc23c7a2b23d341facdc3aac39d7 
 _ga   Google Analyitics statistika obiska spletne strani   2 leti 
 _gat_gtag_UA_4599132_1   1 mesec 
 _gid   1 mesec 
 jbcookies   obvestilo / upravljanje s piškotki   trajanje seje 

 

Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v vašem spletnem brskalniku. 

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

 

Vsaka sprememba naše politike o varovanju osebnih podatkov bo objavljena na spletnem mestu www.niko.si.
Z uporabo spletnih strani www.niko.si posameznik potrjuje, da sprejema in soglaša s politiko zasebnosti družbe NIKO, d.o.o..

Posodobljeno: 25. maj 2018

 

prihranimo.si

 

European Business Awards

niko logo 70 let 2

Projekt ECOMEH

Zaključni projekt: Razvoj in industrializacija ekološko inovativnih izdelkov široke potrošnje. PDF dokument o projektu.

Projekt delno sofinancira Evropski sklad za regionalni razvoj.

eu-sklad-logo

Certifikat kakovosti

Družba NIKO d.o.o. je pridobila standarda kakovosti ISO 9001 in 14001.

ISO 9001 2024 ang  SIQ 14001 2015 2024

Kako do nas

Pripravili smo vam nekaj variant aktivnih zemljevidov za prikaz poti do našega podjetja.

Zemljevid iskalnika najdi.si.

Zemljevid na Google.com/maps.